HOME DIENSTEN OVER ZONCONSULT CONTACT LINKS


Zonconsult kent verschillende teamontwikkelingsprogramma’s waarbij effectiever functioneren, samenwerken en het verbeteren van prestaties van een team centraal staan. Welk programma passend is hangt af van de vraag en de doelstelling. We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, daarna wordt in overleg een maatwerkprogramma samengesteld.

 

Teamcoaching

Het doel van Teamcoaching is het versterken van de onderlinge relaties, de samenwerking en de prestaties. Het ondersteunt teams in hun ontwikkeling naar een succesvoller team. Belemmerende patronen die de organisatieresultaten dwars zitten worden inzichtelijk gemaakt. Ervaring leert dat een combinatie van teambijeenkomsten en individuele sessies met de teamleden gedurende een periode van drie tot zes maanden uiterst effectief is.

 

Teamdagen

Als team gezamenlijk aandacht besteden aan onderwerpen als de toekomstige ontwikkelingen, jaarplannen, en onderlinge samenwerking zijn een effectief middel om een stap te maken in de ontwikkeling van een team. Een afwisselend programma met bij voorkeur interactieve onderdelen op een sfeervolle locatie zorgt voor optimale concentratie, diepgang en een ongedwongen sfeer. Het programma en de locatie worden altijd in overleg samengesteld.

 

Intervisie

Intervisie is voor mensen die onder deskundige begeleiding met en van elkaar willen leren. Intervisie stelt je in staat om in een groep op een gestructureerde wijze vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie voor te leggen aan collega’s. Deze groep kan bestaan uit collega’s uit één team of zijn samengesteld uit diverse afdelingen of disciplines. De intervisiegroep wordt opgestart en gedurende zeven bijeenkomsten begeleid door een intervisor, daarna nemen teamleden het zelf over. De gehanteerde methode bestaat uit acht praktische stappen.

 

Zonconsult op maat

Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden vooral contact op.

1 + 1 = 3

"We zijn gegroeid en krachtiger geworden zowel als team als individueel. We oordelen minder en  luisteren en vragen meer. Karin zet je aan het denken, maakt je bewust van wat je zelf kunt veranderen".


Team van 8 afdelingshoofden over intervisie.

 

Tijdens ons teambuildings-weekend op Borkum hebben wij elkaar, onder leiding van Karin, beter leren kennen. We kunnen nu onze eigen talenten en ook elkaars talenten beter inzetten en benutten. Ook hebben wij geleerd hoe wij niet alleen elkaar, maar ook collega’s van andere afdelingen, het beste kunnen benaderen om zo tot een maximaal resultaat te komen.

Verkoopteam Schur Flexibles Benelux BV