HOME DIENSTEN OVER ZONCONSULT CONTACT LINKS

Laat de zon in je stralen!


De missie van Zonconsult is: mensen tot de kern laten komen en in hun kracht te laten functioneren, zodat zij kunnen stralen.

Kernwoorden die de aanpak van Zonconsult typeren zijn: contact, aandacht, betrokken, helder, pragmatisch, resultaatgericht, bewust, kracht, stralend, regie, beweging en groei.


Drijvende kracht achter Zonconsult is Karin Dekker. Zij is sinds 1997 werkzaam als coach, loopbaanadviseur en managementconsultant. Daarnaast heeft zij ruim tien jaar management ervaring in diverse organisaties, zowel op operationeel als tactisch/ strategisch niveau.


Als coach is zij betrokken en nieuwsgierig en in staat sensitiviteit en pragmatisme te combineren. Zij zet zich met ziel en zakelijkheid in om tot de kern te komen en mensen in hun kracht te laten functioneren. Door echt te luisteren is zij in staat vragen te stellen die je aan het denken zetten. Hierbij zet zij zowel haar analytisch vermogen als haar intuïtie en empathisch vermogen in. Haar pragmatische en resultaatgerichte aanpak maakt dat je er als klant echt iets mee kunt. Als procesbewaker werkt ze graag zowel op individueel- als op teamniveau.

 

Om de klantvraag optimaal te kunnen beantwoorden werkt Karin samen met andere professionals, die zij een warm hart toe draagt. Zie wie de samenwerkingspartners zijn van Zonconsult op de Links pagina.